Home 2023-12-31T12:25:56+00:00

Siam Herb Wellness

Welkom in de meest toonaangevende Oosterse spa van Belgie en Nederland – Siam Herb Wellness. Onderzoek de wereld van gezondheid, kalmte en verjonging. U kunt hier toevlucht zoeken in een wereld van rust en weldaad. Wij blinken uit in bijzondere massages, badfaciliteiten, badbehandelingen en spadiensten. Kom genieten van onze expertise, goede zorgen gastvrijheid. U zult het echte geluk in uw leven ontdekken! NO SEX!!

Ervaar de luxe en het gemak van verjongende spabehandelingen bij uw schoonheidssalon

Dankzij het speciaal ontworpen ageLOC ®Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ dagelijkse huidverzorgings systeem ageLOC ® Transformation kunt u veroudering bij de oron aanpakken en er jonger blijven uitzien. Onderzoek heeft aangetoond dat het ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II de zichtbare voordelen van ageLOC® Future Serum met gemiddeld 80% verhoogt.*

Het ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II is klein, ingenieus en krachtig en maakt gebruik van gepatenteerde, zichzelf aanpassende stroom en verwisselbare conductors voor het gezicht, de hoofdhuid en het lichaam. Samen met Nu Skin ‘s speciaal samengesteld behandelingsproducten voorziet dit systeem de huid van vijf keer zoveel ageLOC® antiverouderingsingredienten als het vorige apparaat.

Een zeven dagen durend onafhankelijk klinisch onderzoek waarbij dertig vrouwen dagelijks ageLOC® Future Serum en drie keer per week het ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa Sytem™ II gebruikten, november 2009

Combineer een spabehandeling met de unieke wetenschappelijke ontdekking van ageLOC® en geniet van een mooie huid die uw leeftijd niet verraadt.

Siamherb Wellness Prijzen

SIAM HERB WELLNESS

Openingstijden

  • Ma – Za 10.00 – 21.00u; Zo 11.00 – 18.00u.

    Alleen op afspraak.

  •